Onze aanpak.

Wederzijds vertrouwen en transparantie zijn de fundamenten voor een optimale bescherming.

Elke familie heeft zijn uniek karakter. Bij een familiebedrijf is dat niet anders. Doorheen de jaren hebben wij bij VANHEULE & CO onze eigen, persoonlijke manier van werken bepaald en aangescherpt.

 

Het vinden van een aanpak die juist aanvoelt, zowel voor ons als voor u, is een rijpingsproces dat tijd vergt. Sinds 1933 hebben wij een sterke expertise opgebouwd die is doorgegeven van generatie op generatie. Het is deze ervaring, samen met de passie voor ons vak, die resulteert in een unieke aanpak.

 

Ons werk is nooit klaar. Net zoals de verzekeringsmarkt blijft onze aanpak evolueren. Het laat ons toe in te spelen op de noden en verwachtingen van het moment. Eén aspect is hetzelfde gebleven: uw verhaal staat bij ons altijd centraal.

 

In een warme en open setting luisteren wij naar uw situatie en behoeften. Bij ons kan u rekenen op een persoonlijke makelaar die uw vertrouwensrelatie op lange termijn vormt. Zo hopen wij onderdeel te worden van uw verhaal. Aan de hand van deze aanpak zijn wij in staat om samen met u een oplossing uit te werken voor uw onderneming en uw gezin: op maat van uw geschiedenis én toekomst.

Michel F. Vanheule

Zaakvoerder

VH_Website_HOMEPAGE_Betrouwbare partner

Ontdek hoe wij u kunnen helpen.

Wij zijn uw allround vertrouwenspartner. Met een open blik helpen wij u graag bij de optimale bescherming op maat van uw onderneming en uw gezin.

Contactgegevens.

Ons adres

VANHEULE & CO

Lange Nieuwstraat 21-23 Bus 7

2000 Antwerpen

Mail ons

info@vanheule.be